Termeni si conditii

1. Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului www.gestsel.ro este alcatuit si actualizat in stransa colaborare cu reprezentantii marcilor care se regasesc pe site. Tehnomax TRX IT S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea sunt identice cu cele puse la dispozitia Tehnomax TRX IT S.R.L. de catre reprezentantii fiecarei marci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod datorita modificarii caracteristicilor sau designului fara notificare prealabila de catre producatori.


Valoarea maxima a obligatiilor Tehnomax TRX IT S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Tehnomax TRX IT S.R.L. de la clientul respectiv.


2. Garantiile produselor

Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.gestsel.ro beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului sau al imporatorului direct. In cazul in care produsul nu vine insotit de certificatul de garantie se presupune ca acesta beneficiaza de un termen de garantie de 12 luni daca este vorba despre echipamente hardware sau de 6 luni daca este vorba despre accesorii (cabluri, suporti adiacenti, cradle, surse de alimentare externe).


3. Frauda

ORICE INCERCARE ABUZIVA DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE UNUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.GESTSEL.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL WWW.GESTSEL.RO VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULU WWW.GESTSEL.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.


4. Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Tehnomax TRX IT S.R.L. va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata competente din Romania.


5. Date personale

Informatiile utilizatorilor site-ului www.gestsel.ro vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu Tehnomax TRX IT S.R.L.
Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online sau prin email / telefon, la coordonatele cuprinse in prezentul site. Informatiile din site privitoare la stoc / disponibilitatea produselor nu implica nici o raspundere din partea Tehnomax TRX IT S.R.L. ca administrator al site-ului.


6. Disponibilitatea si pretul produselor

Ofertele si produsele prezentate pe site-ul www.gestsel.ro sunt disponibile in limita stocului.
Preturile produselor prezentate pe www.gestsel.ro contin TVA si pot fi modificate fara o comunicare prealabila.

7. Plasarea comenzilor si livrarea produselor

Comanda minima este de 50 lei.
Beneficiaza de transport gratuit:
  • clientii care au completat in formularul de comanda o adresa de expeditie din Romania si a caror comanda respecta atat cantitatea minima obligatorie corespunzatoare fiecarui produs cat si suma minima de 250 lei pe comanda
Clientii care nu indeplinesc conditia de mai sus vor achita atat contravaloarea transportului in regim de curierat rapid cat si eventuale comisioane de returnare a rabursului si asigurare a expeditiilor.
Clientii isi pot alege firma de curierat preferata cu care doresc livrarea marfurilor in functie de marimea si greutatea produsului comandat.
Tarifele de transport sunt disponibile pe site-ul fiecarui transportator. Clientul declara pe proprie raspundere ca a luat la cunostinta tarifele de expediere si manipulare a marfurilor practicate de curierul ales.
In cazul in care clientul nu isi exprima in mod expres opinia despre curierul ales pentru livrare, Tehnomax TRX IT SRL va livra comanda cu unul dintre curierii parteneri si va factura costul de transport catre client in modul urmator: 15 lei / primul kg + 1 leu / kg aditional si 1 leu / km suplimentar in cazul in care localitatea de destinatie nu se afla sub acoperirea standard a serviciului de curierat rapid.